Lost Theory festival traži promotore

Sub

3DELICAAA

Lost Theory festival traži promotore

Tko se od vas sjeća prošlogodišnjih nezaboravnih trenutaka, plesanja u zoru pod vedrim nebom ili popodnevnog čilanja u hemoku iznad bistre riječice? Možda ste i vi bili tamo, a možda niste. No prvo izdanje Lost Theory festa bilo je izvrsno!
Ove godine krećemo na još jedno psihodelično putovanje izvan granica svemira i zvuka. No ovaj put festival se neće sam izgraditi. Stoga, organizatori festa vas mole, kao prijatelje, braću i sestre da im malo pomognete. Da bi to učinili potrebno je da postanete festivalski promo ambasador. Dakle ako želite biti dio ovog psihodeličnog projekta i učestovati u stvaranju sreće i potpunog party užitka za druge ljude, onda ste upravo vi osoba koja se traži!

Kako možete pomoći?
Dijelite letke, ljepite naljepnice, plakate, širite riječ i dobru vibru ljudima gdje god vi mislite da je to prikladno. Sve što trebate napraviti je poslati nam kratak info o sebi na mail: promotion@losttheoryfestival.com. E sad, sigurno mislite: “Da, dobro, a što ću ja dobiti?” Ako možete pokazati da ste napravili ono što se obećali, organizatori imaju posebne bonuse za vas!

Zainteresirani? Lost Theory putovanje samo što nije počelo…


Adi Dizdarević

Bez biografije, sa ciljem i snovima.

More Posts - Website

Have your say


+ seven = 11

Top